Поредица базирана на криминалните бестселъри на , под който пише

...
Поредица базирана на криминалните бестселъри на , под който пише
Коментари Харесай

Този февруари няма да е скучен с HBO

Поредица основана на престъпните бестселъри на, под който написа  Дж. К. Роулинг, се завръща за дълго чакан нов сезон. Премиерен завладяващ шпионски сериал по бестселър на Бен Макинтайър и номинирана за „ Оскар ” продукция в категорията за най-хубав документален филм – от HBO няма да ни оставят да скучаем този февруари.

Вижте новите заглавия в платформата на стриймъра.

„ Случаите на Корморан Страйк: сгрешен по рождение ”

Базиран на престъпните бестселъри на / псевдонимът употребен от Дж. К. Роулинг/, напрегнатият трагичен сериал се завръща за дълго чакан нов сезон.  Първия  епизод от поредицата към този момент е разполагаем в стрийминг платформата с нова история за разплитане - мистериозното изгубване на жена преди няколко десетилетия.



Какво да чакаме.

Прибирайки се в Корнуол, ветеранът от войната, детектив Корморан Страйк (Том Бърк), получава поръчка от жена, търсеща помощ за откриването на майка си, доктор Марго Бамборо, изчезнала през 1974 година Заинтригувани от мисълта с цел да разгадаят случай на съвсем 40 години – Страйк и неговата доверена партньорка в следствията Робин Елакът (Холидей Грейнджър) се съгласяват да поемат задачата, която се оказва в демонски комплицирана. Докато двойката се насочва към неблагонадеждни очевидци, обвинени и даже прочут сериен палач, Страйк би трябвало да се оправи с опустошителна фамилна диагноза, а Робин жонглира със комплициран бракоразвод.

Нов епизод ще е разполагаем в всеки идващ вторник. 

Има още..
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР